Categorii Produse
Meniu

Coș produse

Coșul de cumpărături este gol!

Sub-Total: 0.00 RON
Total: 0.00 RON

10% Reducere dacă vă abonați la Newsletter!

10% Reducere dacă vă abonați la Newsletter!

Zevo.ro - Genti din piele naturala
Zevo.ro - Genti din piele naturala

Garanție produse

Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru Zevo, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele noastre.

Toate materialele folosite în procesul de producţie provin de la cei mai performanţi furnizori din Europa şi au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor Zevo este naturală, iar tehnologia şi etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Certificat de garanţie a produselor - descarca aici

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de ZEVO GENTI PIELE SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat din reţeaua magazinelor noastre şi de pe www.zevo.ro.

Durata de garanţie

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor. Pentru produsul achiziţionat din magazinele noastre, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să aduceţi produsul cât mai repede la unul din magazinele noastre pentru a fi evaluat.

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de la ZEVO GENTI PIELE SRL este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect.

În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:  Garanţia va fi asigurată în cel mult 30 zile calendaristice de la data sesizării.

 • Repararea produsului
 • Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat
 • Returnarea contravalorii produsului, dacă nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Pentru acordarea garanției vă rugăm să consultați si să respectați instrucțiunile de curățare și întreținere specifice fiecărui produs.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

 • uzura morală şi uzura fizică normală a produsului
 • decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)
 • deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt
 • defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii
 • (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat - umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora
 • intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
 • deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători
 • întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

 • particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi - tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele Zevo
 • pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor haina cu care vine în contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spălare, însă vă recomandăm să citiţi instrucţiunile din “Ghidul materialelor”
 • micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual
 • pieile care au fost ceruite şi lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se “uzeze” în mod natural - escoriaţiile de culoare de la suprafaţa pieilor reprezintă un efect intenţionat care are loc doar după purtare şi tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

Recomandări generale privind îngrijirea genţilor, curelelor şi portofelelor

 • Evitaţi supraîncărcarea genţilor. Genţile şi poşetele Zevo sunt concepute ca accesorii de modă şi, exceptând acele modele marcate corespunzător, nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maximă admisă este între maxim 1,5 Kg pentru o geantă mică şi 10 kg pentru o geantă de voiaj.
 • Feriţi produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acţiune fizică de natură să-l deterioreze.
 • După fiecare utilizare, geanta/cureaua/portofelul se curăţă pe faţa exterioară cu o cârpă moale, uşor umezită, uscându-le la temperatura camerei, şi se depozitează într-un loc ferit de umezeală, bine aerisit. Depozitarea in saci individuali, in locuri ferite de lumina va limita oxidarea materialelor ( piele si accesorii metalice).
 • Evitaţi depozitarea lânga surse de căldură, presiune, sau expunerea la razele solare, ceea ce poate cauza decolorarea produsului.
 • Pentru suprafeţele metalice ale accesoriilor se recomandă curăţarea frecventă cu o cârpă uscată pentru a preveni oxidarea.
 • Dacă nu se folosesc o perioadă de timp, genţile se vor păstra în sacii originali, ferite de soare, praf sau surse de căldură. Nu depozitati genţile în spaţii înghesuite, cu alte obiecte deasupra lor; o greutate mare care va apăsa timp îndelungat pe suprafaţa de piele a unei poşete o va uza, chiar dacă stă depozitată şi nu este purtată.
 • Nu folosiţi pe produsele din piele sau în apropierea acestora spray, acetonă, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.